noorazera's fotopages



By: NOORAZERA AZIZAN

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Jul-2010 10:31 Email | Share | | Bookmark
Zoo Melaka

 
 
 
View all 7 photos...
Lama tak update. Kat office web ni kena block. Kat rumah pun takde internet. Disebabkan hari ni kena stay back sampai 8pm, so dapat laa update barang sekeping dua gambar latest budak berdua tu di samping gambar bapak budak hehe. Ni gambar masa ke zoo melaka sempena birthday hafiy lepas.





Tuesday, 25-May-2010 06:16 Email | Share | | Bookmark
Third Anniversary 25 May 2010

 
Dear My Darling Husband @ Bie,
Happy 3rd Anniversary! I love you so much.

Hugs & Kisses
~ Sayang




Friday, 14-May-2010 06:35 Email | Share | | Bookmark
Hafiy Turn 1

 
15 May 2010 ni, genaplah setahun umur Hafiy Zuhair. Time really flies, isn't?

Semoga anak ibu membesar sihat, gembira, pintar, berjaya di dunia mahupun akhirat dan menjadi anak yang soleh Amin

Ibu, Ayah dan Abang Hazim love you very much. Happy Birthday Dear!



Friday, 19-Mar-2010 03:47 Email | Share | | Bookmark
Hazim & Hafiy @home sweet home

 


Friday, 19-Feb-2010 01:36 Email | Share | | Bookmark
Bagan Lalang

hazim potong kek
nina, amril, hakim, hazim
hazim, qayyum, hakim
View all 15 photos...
Annual Family Day 2010 dibuat di Bagan Lalang. Dua tahun sebelum ni (2008 dan 2009) di Port Dickson.

Seronok. Cuma masalah takde air je yg kurang best skit. Last minute book accomandation. Emm harap tahun depan dapat buat jauh sikit dan kena booking awal Kena mula menabung untuk tahun depan





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net